Nederlands: Aanpassen

Over O3Spaces B.V.

O3Spaces is een Nederlands softwarebedrijf met als missie om krachtige, gemakkelijk te gebruiken software-oplossingen te leveren.

 

O3Spaces is een toonaangevende leverancier van state-of-the-art document oplossingen. O3Spaces levert zeer gebruiksvriendelijke end-to-end oplossingen voor het creëren van documenten, samenwerken en documentbeheer. Sinds de oprichting in 2006 heeft O3Spaces een gedegen track record opgebouwd met een wereldwijd klantenbestand en een continue stroom van innovatieve documentoplossingen.
O3Spaces is een Nederlandse onderneming gevestigd in Gouda.
O3Spaces' levert O3Spaces Composer. Composer, een product voor document compositie is cloud-enabled en te integreren in elke IT-landschap.


 


 

Bedrijfsachtergrond

O3Spaces heeft een goed doordachte koers gevaren bij de ontwikkeling van haar producten. In het najaar van 2005 hebben we een aantal vooraanstaande personen in het vakgebied benaderd om onze 'proof-of-concept' tegen het licht te houden, als eerste validatie van de gekozen koers. Gesterkt door de reacties en op basis van opgedane ervaringen bij enkele 'launching customers' is O3Spaces eind 2006 internationaal de markt op gegaan. Sindsdien kent O3Spaces een snelle wereldwijde adoptie en een gestaag groeiende internationale klantenkring.
Gedurende de afgelopen jaren hebben we doorlopend geluisterd naar onze klanten. De bevindingen en suggesties uit de praktijk hebben continu bijgedragen in de ontwikkeling van nieuwe functies en uitbreidingen. Van meet af aan heeft O3Spaces vastgehouden aan de filosofie om de gebruiker en het gebruiksgemak centraal te stellen.
Geheel in lijn met onze productfilosofie ondersteunen we een grote diversiteit aan documentcentrische processen met behulp van een intuïtieve, veilige gereedschappen.